[rev_slider_vc alias=”home”]

Taxi Schiphol online reserveren / bestellen

 020 341 85 94 


Geen bagage graag melden bij opmerking!

Reserveer direct online of vast vooruit met onze app.
Na de reservering krijgt u een bevestigingsmail en sms.

Taxi Schiphol Service Amsterdam

Wat voor taxiservices hebben wij te bieden?

Bij de taxi diensten die wij hier aanbieden geldt dat we u binnen Nederland vanaf iedere locatie kunnen ophalen en naar het gewenste adres kunnen brengen.Deze service geldt binnen Nederland en sommige delen
van Duitsland en België. Daarnaast hebben wij een hoop verschillende arrangementen en zakelijke
taxi diensten zoals Luxury taxi vervoer, zakelijke taxi’s en een taxi Schiphol en taxi Amsterdam service.

Wijk Enkele Reis
Amstelveen€ 29,-
Amsterdam Centrum€ 33,-
Amsterdam Noord€ 39,-
Amsterdam Oost€ 34,-
Amsterdam West€ 28,-
Amsterdam Zuid€ 28,-
Amsterdam Zuidoost€ 38,-
Zeeburg€ 39,-
Diemen€ 35,-
Diemen Noord€ 38,-
Ijburg€ 38,-
Java Eilanden€ 38,-
Osdorp€ 28,-
Oudekerk A/D Amstel€ 35,-
Slotermeer€ 28,-
Slotervaart€ 25,-
Westerpark€ 28,-
[cs_custom_heading text=”Onze Diensten” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” font_format=”400″ style=”title-top-line” css=”.vc_custom_1494288901995{margin-top: 6px !important;}”]

Wilt u een taxi naar Airport reserveren? Bekijk naar de verlaagde tarieven en reserveer snel een taxi!

Om pure service en kwaliteit te kunnen bieden hebben wij ons gespecialiseerd in uitsluitend vliegveld Schiphol Taxi vervoer. Bij ons werken alleen enthousiaste ritpartners die hun sporen in de chauffeursbranche ruimschoots hebben verdiend. Punctualiteit, veiligheid, kwaliteit en service zijn onze belangrijke pijlers.

Wij kunnen u ophalen om naar het vliegveld te gaan en uiteraard na het reis u terug te brengen naar uw bestemming.

Taxi24Uur.nl biedt u diverse mogelijkheden wanneer u interesse heeft in de Amsterdam Tour Service. Wij kunnen u onder meer van dienst zijn met de Den Haag en Madurodam Tour, de Internationaal Tour, de Amsterdam Tour, de Keukenhof bloemenvelden Tour en de Alkmaar Kaasmarkt, Windmolens en Edam Tour. Uiteindelijk draait het uiteraard om waar uw interesse ligt. Wij realiseren de tour graag voor u. Wanneer u kiest voor de Amsterdam Tour Service, dan mag u rekenen op een tour die prettig, comfortabel en vertrouwd verloopt. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over de tour service. Alle tours zijn beschikbaar op aanvraag.
 
Tarieven
Tour tarieven Taxi 1 T/M 8 Personen 1 T/M 4 Personen €45,00 Per uur 5 T/M 7 Personen €65,00 Per uur 8 Personen €75,00 Per uur

Taxi24Uur.nl– Komt uw familie op bezoek? Heeft u een afspraak met een zakenrelatie uit het buitenland? Taxi24Uur.nl haalt uw kennissen of vrienden niet alleen op van het vliegveld, wij brengen ze naar het juiste hotel. Niet tot aan de deur, maar tot in de lobby, inclusief alle bagage.

Wanneer u lekker op vakantie gaat, of misschien voor een andere reden naar het buitenland vliegt, wilt u natuurlijk alles zo goed mogelijk geregeld hebben. Er zijn niet veel mensen die u kunnen brengen midden in de nacht, er rijdt geen openbaar vervoer rond uw vertrektijd in uw buurt, of u vindt het veel te duur om met uw eigen auto te parkeren op bijvoorbeeld Schipol of Brussel airport. Dan heeft Taxi24Uur.nl de perfecte oplossing voor u; uw eigen persoonlijke airport transfer.

Zolang u ervoor zorgt dat u uw spullen heeft geregeld, dan zorgen wij voor de rest. Met een heerlijk ontspannen gevoel regelt u bij ons uw Airport taxi naar Schiphol, Brussel en alle andere vliegvelden snel en zorgeloos via Taxi24Uur.nl.

Met de Taxi24Uur.nl geniet u van luxe, comfortabel en prettig vervoer.
U kunt gebruik maken van de Amsterdam VIP taxi van Taxi24Uur.nl, tegen een voordelig tarief.

Met voordelen zoals: Betaal op rekening, uw gasten hoeven zelf niet af te rekenen, luxe en comfortabele taxi’s, voor enkele ritten of de hele dag.

[cs_custom_heading text=”Onze Wagens” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23000000″ font_format=”400″ style=”style-none”]

Mercedes E-class, BMW 5-serie, Audi A6
Aantal Personen 1-4 / Wifi

Mercedes V-class en Viano
Aantal Personen 4-7 / Wifi

Mercedes S-class, BMW 7-serie, Audi A8
Aantal Personen 1-4 / Wifi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *