Schiphol Taxi

Met de Taxi Schiphol service hoeft u nooit meer te haasten en kunt u ontspannen met de taxi naar reizen Schiphol vanuit Amsterdam of waar dan ook in de Benelux: dat is wat we u bieden. Wij zijn uw specialist in Schipholvervoer voor vaste lage prijzen. U kunt hier direct ook het reserveringsformulier gebruiken of een offerte aanvragen taxi diensten.

ONZE TAXI HAALT U RUIM OP TIJD OP

Wij begrijpen heel goed dat u geen behoefte heeft aan stress wanneer u met de taxi naar Schiphol moet. Daarom komen we ruim op tijd langs om u op te halen. Zo hoeft niemand zich te haasten en zijn we bijtijds op het vliegveld, zodat u alle tijd heeft om in te checken.

Ook Taxivervoer Terug Naar Huis

De terugreis kunnen we eveneens verzorgen voor u. Na uw reis staan we voor u klaar in de juiste aankomsthal. Zo stapt u uitgerust en zonder zich te haasten uit het vliegtuig en in de taxi van Schiphol naar huis. Of u nu in Amsterdam woont of ergens anders in de Benelux, wij brengen u veilig thuis.

VASTE, LAGE TAXITARIEVEN VAN EN NAAR SCHIPHOL

Wij hebben Amsterdam opgedeeld in verschillende zones voor onze ritten. Doordat we vaak op en neer rijden tussen Amsterdam en Schiphol, kunnen wij u een zeer aantrekkelijk, vast tarief bieden voor uw rit. Een taxiritje Amsterdam-Schiphol is daarom bij ons altijd voordeliger dan bij de concurrent!

Een rekenvoorbeeld: voor de rit tussen Amsterdam-Zuid en Schiphol met onze taxi betaalt u slechts €28. Vanaf Amsterdam Osdorp slechts €25!

KIES VOOR EEN RUIME EN LUXE TAXI

Zelfs al gaat u met de hele familie voor 6 weken weg: al u familieleden én uw bagage kunnen mee met Taxi Schiphol. Wij beschikken over ruime en luxe minibusjes waar wel acht personen comfortabel in kunnen zitten.