VOORKOM BOETES

Het wordt steeds drukker op de wegen en de politie voert steeds vaker ‘s avonds alcoholcontroles uit. Het is dus niet verantwoord om met een glaasje teveel achter het stuur te gaan zitten met het risico een boete te krijgen of een ongeluk te veroorzaken. Om dit te voorkomen, biedt Taxi24uur uit Amsterdam de Bob Thuisbrengservice. Wij brengen u veilig thuis na een borrel, bezoekje aan een restaurant of een gezellig feestje.

WAT IS DE BOB THUISBRENGSERVICE?

De Bob Thuisbrengservice vervoert u van een specifieke locatie – zoals een restaurant – naar huis. Deze service is in het leven geroepen, omdat er tegenwoordig steeds vaker boetes uitgedeeld worden voor mensen die teveel gedronken hebben. Wij willen mensen natuurlijk graag van hun avondje laten genieten en hierbij is het natuurlijk logisch dat er een paar glaasjes alcohol gedronken wordt. De autorit naar huis zal door onze Bob geregeld worden die op een vast moment op de door u aangegeven locatie zal zijn. Hij vervoert u vervolgens naar huis in een goed uitgeruste taxi.

TARIEVEN

Taxi24uur werkt met vaste prijzen, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan. U kunt ons gerust bellen of mailen indien u geïnteresseerd bent in onze service en prijzen.