Taxi voor Artiesten en Evenementen

Dankzij de accurate maar soepele rijstijl van Taxi24uur  kan uw artiest of BN’r zich ‘on the road’ rustig ontspannen. Na afloop van een optreden, concert of show wordt de artiest vlot en veilig weer naar huis gebracht. Of de performer kan even uitrusten terwijl hij of zij van het ene optreden naar het andere wordt gebracht.

Artiesten vervoer is meer dan een artiest alleen van A naar B brengen. Taxi24ur gaat vele stappen verder dan dit en spreekt daarom liever van A tot Z brengen. Onze service genaamd artiesten vervoer is dan ook veel meer een ervaring dan een service. Wanneer uw optreden is geëindigd staat dezelfde chauffeur direct voor u klaar om u of naar uw volgende optreden of om u naar huis of uw hotel te brengen.

Flexibele chauffeur
Soms loopt een optreden of evenement iets anders dan vooraf gedacht. Of uw artiest wil na afloop nog even de tijd nemen voor de fans en de pers. Dat is bij Taxi24uur geen probleem. Als chauffeur blijf ik gedurende de hele act rustig op de artiest wachten. Zodoende ben ik doorlopend beschikbaar en sta ik direct paraat om te vertrekken op het moment dat de artiest daar klaar voor is.

ARTIESTEN VERVOER IS MAATWERK

Wij begrijpen als geen ander dat deze specifieke vorm van personenvervoer vraagt om maatwerk. Wij stemmen daarom ook graag uw wensen samen met u of uw management af, waarbij wij altijd meedenken in oplossingen. Uiteraard zetten wij graag voor u de voordelen van onze service “artiesten vervoer” op een rij:

  • Ervaren en gediplomeerde chauffeurs
  • Ontspannen en op tijd aankomen op uw plaats van bestemming
  • Te reserveren in combinatie met artiesten beveiliging
  • Individueel af te stemmen naar uw wensen

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u als artiest te bieden hebben? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat Taxi24uur voor u kan betekenen!