Taxi Antwerpen van of naar Amsterdam en Schiphol

Comfortabel reizen met de taxi van Amsterdam naar Antwerpen

Antwerpen is een prachtige stad op slechts een uurtje of twee reizen vanaf Amsterdam. Moet u binnenkort voor zaken in Antwerpen zijn of wilt u er wellicht gewoon heen voor een gezellige dagje uit? Kies dan voor onze comfortabele taxi van Amsterdam naar Antwerpen. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken over het missen van de trein of over vertragingen, maar wordt u precies op het juiste adres in Antwerpen afgezet. Zo kunt u direct door met waarvoor u gekomen was.

Betaalbaar en ontspannen reizen

Onze taxi tour naar Antwerpen of juist naar Amsterdam is een zeer ontspannen manier van reizen. Uw taxichauffeur kent beide steden op zijn duimpje en brengt u dan ook moeiteloos waar u zijn moet. U hoeft zich geen zorgen te maken over de bagage die u meeneemt, want onze chauffeur helpt u er graag mee. De tarieven van ons taxibedrijf zijn altijd helder, vast en uiterst voordelig en dus zullen ook deze beslist geen barrière vormen om te kiezen voor onze taxiservice. Een ander voordeel is de grote mate van comfort. In onze taxi of bustaxi heeft u voldoende ruimte voor uzelf, uw bagage en eventuele medereizigers. Geen gedoe meer dus met overvolle treincoupés, want onze taxi heeft u volledig voor uzelf.

Met de taxi van Antwerpen naar Amsterdam

Wilt u juist met de taxi vanuit Antwerpen naar Amsterdam afreizen? Ook dat is bij ons mogelijk! Neem voor het plaatsen van een reservatie direct contact met ons op. We halen u dan op uw locatie in Antwerpen op en brengen uw tot aan de deur van uw bestemming in Amsterdam. Uiteraard gelden ook hierbij weer onze vaste en voordelige taxi tarieven.